Vrijgezellenuitje in Leeuwarden-Friesland

Boek hier uw vrijgezellenuitje in Leeuwarden-Friesland.

Ben je op zoek naar een originele activiteit voor je vrijgezellenuitje? Een vrijgezellenuitje in Leeuwarden-Friesland?

Kom dan in mijn atelier in Leeuwarden met zijn allen een schilderij maken als vrijgezellenuitje. Als je er een leuk origineel feestje van wil maken maak dan een Picasso, Matisse of Gauguin met acrylverf op doek. Onder begeleiding van een professionele kunstenaar maak je gezamenlijk met acrylverf meerdere schilderijen of 1 schilderij als aandenken voor de aanstaande bruid. Je krijgt een door mij gemaakt portret er gratis bij!

Als je een schilderij wilt maken voor de aanstaande bruid vul dan snel het formulier onderaan deze pagina in of neem telefonisch contact op met nummer 06 15 20 40 41!

Vrijgezellenuitje in Leeuwarden-Friesland

Ruim van te voren het vrijgezellenuitje boeken en bespreken.

Als je bij mij een schilderij wilt maken als vrijgezellenuitje boek dan minimaal een paar weken van te voren zodat ik de tijd heb om eventueel al vast het portret te maken. Als er na het uitje nog genoeg tijd over is voor het maken van het portret is het ook mogelijk dat je 2 weken daarna het portret afhaalt zodat het tijdens de bruiloft kan worden geschonken aan de bruid. Ik maak dan tijdens de activiteit diverse foto’s van de groep en van de bruid die ik hiervoor kan gebruiken.

De smaak van de bruid

Om de workshop schilderen af te stemmen op de smaak van de bruid bespreken we van te voren alvast haar voorkeuren wat betreft onderwerpkeuze of favoriete kleuren. Als je komt schilderen wordt je ontvangen met koffie, thee, frisdrank en kleine consumpties. 

Wat voor schilderij maak je tijdens het vrijgezellenuitje

Je hoeft niet als Rembrandt te kunnen tekenen, je maakt een herinnering voor de aanstaande bruid. We beginnen met het opzetten van een basiskleur op het doek, eventueel de favoriete kleur van de bruid. Daarna kun je door diverse kunstboeken en foto’s in het atelier bladeren voor onderwerpen om te schilderen. Ook kun je foto’s van te schilderen onderwerpen meenemen. 

Vrijgezellenuitje in Leeuwarden-Friesland

Draag oude kleren in mijn atelier tijdens het vrijgezellenuitje 

Hoewel het een feestje is, kom je wel een schilderij maken. Daar komen vlekken van! Omdat acryl opdroogt tot een niet uit te wissen laag plastic kun je het beste oude kleding dragen waarvan het niet erg is dat er een verfvlekje op komt. Er zijn in het atelier schorten aanwezig maar een ongelukje zit in een klein hoekje.

Op welke dagen kan je boeken?

Neem contact met me op, bel me om te kijken wat mogelijk is. Er kan op elke dag in de week geboekt worden voor een vrijgezellenuitje.

Wat betaal je voor het maken van een schilderij als vrijgezellenuitje?

Voor 1 dagdeel schilderen in mijn atelier betaal je € 35,75 per persoon. 

Locatie

Annie Westlandstraat 9-1 in Leeuwarden.

Als je een schilderij wilt maken voor de aanstaande bruid vul dan snel het formulier onderaan deze pagina in of neem telefonisch contact op met nummer 06 15 20 40 41!

Vrijgezellenuitje in Leeuwarden-Friesland
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Vul hier uw telefoon of mobiel nummer in
Vul hier uw e-mail adres in
Vul hier het aantal personen in voor deelname